U novom broju Reboota donosimo veliku temu o igrama 2020. godine. Pišemo o svim igrama koje su našle na našim listama za ovu godinu, za igranje i isprobavanje, s nekim elementom koji iskače i potiče znatiželju. I fokusiramo se na nove informacije ili na ono o čemu se manje pisalo.

Naslovnicu i glavnu temu broja nosi novi remake iz Capcoma, ovaj put za Resident Evil 3.

To nije sve što se tiče tema – u trendu su retro FPS-ovi, osvrnuli smo se na nekoliko njih koji su na radaru većine old school pisijaša i svih onih gamera koji žele iskusiti dašak moderne povijesti.

Donosimo mnoštvo zanimljivosti o CES-u 2020 u rubrici REPORTER, zatim smo izabrali najpamljtivije očeve u videoigrama u temi TOP 10 najpamljtivijih očeva, te smo u rubrici TECH testirali novi Sonyjev službeni dodatak za DUALSHOCK 4, Back Button Attachment.

U najavama su: Half-Life: Alyx, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon, Hades i Phageborn.

A u recenzijama: Dragon Ball Z: Kakarot, Darksiders: Genesis, Shenmue III, Frostpunk: The Last Autumn, Journey to the Savage Planet, AO Tennis 2, Darwin Project, Zombie Army 4: Dead War, The Blind Prophet, 7th Sector, Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore, The Pedestrian, Untitled Goose Game, The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics, World of Warcraft: Battle For Azeroth – Visions Of N’zoth, Through the Darkest of Times, Coffee Talk, Speaking Simulator, Transport Fever 2, Arc of Alchemist, Stories Untold, Orangeblood i Jamestown+.

Uživajte