Radujte se narodi kad čujete glas, da nam VR dolazi u jesenski čas! Dugo očekivani PlayStation VR stiže u listopadu ove godine, a osim datuma poznata je i cijena uređaja: €399.99. Cijena za Hrvatsku i informacije o prednarudžbama još nisu poznati ali smo kontaktirali distributera te ćemo prenijeti vijesti čim budemo znali više.

Vrijeme izlaska PlayStation VR-a je kasnije od onog što su iz Sonyja prvotno najavili, ali su se u ovom priopćenju zahvalili svima na strpljenju i kontinuiranoj podršci. Kažu da će PlayStation VR predstaviti promjenu u iskustvu gaminga, stoga su htjeli ponuditi što više sadržaja i dovoljnu dostupnost hardwarea.

Na sadržaju za PlayStation VR radi 230 developera, od manjih nezavisnih studija pa sve do velikih razvojnih studija u najvećim izdavačkim kućama u industriji. Svima koji kupe uređaj odmah će biti dostupan The Playroom VR potpuno besplatno, a ponudit će šest igara u kojima ćemo moći uživati s prijateljima i obitelji. U paketu dolazi i demo disk s demoima (d’uh) nekih igara dostupnih po izlasku.

PS VR

What’s in the booooox!?