Akcijski RPG Pagan Online srpskog razvojnog studija Mad Head Games gasi svoje multiplayer servere te od idućega mjeseca postaje isključivo singleplayer igra.

VIjest je to koju su javno objavili razvojni studio MHG i izdavač Wargaming, ističući kako je “u posljednjih godinu dana postalo jasno da podržavanje Pagan Onlinea kao multiplayer igre više nije održivo”.

Tako će 4. kolovoza igra kroz veliki update postati isključivo singleplayer te ju od danas pa sve do 4. kolovoza kratkotrajno neće biti moguće kupiti. No, velika novost je i da igra kompletno nestaje s Wargamingovog online dućana i launchera Wargaming Center te će od sada pa nadalje biti isključivo dostupna putem Steama.

Dakako, svi koji su igru nekim slučajem kupili kroz platformu Wargaming Center, putem maila će dobiti Steam kod uz koji će igru moći aktivirati i igrati na Steamu, ističu iz Wargaminga. Više informacija o gašenju multiplayer komponente igre Pagan Online i kompletnom prelasku na Steam i singleplayer, pročitajte putem ovoga linka.