Wargaming je jučer proslavio 25. godina postojanja, a od svog osnutka 1998. godine izbacili su više od 20 igara na svim većim gaming platformama te okupili milijune igrača u svojim multiplayer naslovima. 

Kako bi proslavili svoj srebrni pir, Wargaming je pripremio hrpetinu in-game evenata u svojim igrama World of Tanks, World of Tanks: Blitz, World of Warships i World of Warplanes. Tijekom trajanja slavlja od 2. do 8. kolovoza na Steamu možete pronaći i prigodni “4 u 1” Bundle. 

Kroz sva četiri flagship naslova u narednom periodu moći ćete sudjelovati u  raznim aktivnostima i misijama putem kojih ćete osvajati ekonomske bonuse, embleme, avatare i slične nagrade. 

CEO Wargaminga Victor Kislyi rekao je kako 1998. nije mogao zamisliti u što će se pretvoriti kompanija stvorena od grupe prijatelja koju je spajala ljubav prema stvaranju videoigara. “Danas slavimo ne samo naša ostvarenja već i putovanje kroz koje smo prošli skupa s cijelom industrijom videoigara, našim talentiranim zaposlenicima i strastvenim igračima”, rekao je Kislyi. 

Povodom svog 25. rođendana, Wargaming nastavlja podupirati Ukrajinu kojoj je donirao $250,000. Novac će se koristiti za nabavu medicinske opreme ali i kako bi se pružila podrška ljudima pogođenim ratom.