Wargaming, izdavač i developer World of Tanksa i World of Warshipsa, proslavit će ovogodišnji Svjetski dan pomoraca (World Maritime Day, 28. rujan) uvođenjem novog programa nazvanog Captain’s Club. Klub kapetana dostupan je svim aktivnim igračima World of Warshipsa i nudi slične pogodnosti kao i brojni drugi in-game benefit programi – od jedinstvenih nagrada, popusta i drugih bonusa.

I bilo bi ovo vijest kao i svaka druga da se iz Wargaming nisu odlučili ove godine malo začiniti ponudu te zaljubljenicima u more i brodove omogućiti priliku da svoju strast prema virtualnim brodovima prebace u stvarni život

Wargaming će tako sponzorirati edukaciju i dobivanja pomorske dozvole u iznosu od maksimalno $3,000 američkih dolara. Sve što trebate učiniti za sudjelovanje jest jednostavno komentirati zašto biste voljeli postati kapetan broda ( u tri rečenice ili manje) ispod promotivnog videa Captain’s Cluba kojeg smo priložili ispod. I da, ne zaboraviti lajkati video i pozvati frendove da vas podrže lajkovima na komentar. Wargaming će izabrati trojicu elokventnih budući kapetana na temeljmu kreativnosti i humora i njihova pomorska avantura može započeti. 

Sretno!