Razvojni studio EA Motive i Electronic Arts jučer su najavili da nas ovoga petka 11. ožujka očekuje još jedan developer livestream i prikaz za očekivani Dead Space remake.

Podsjećamo, prvi developer livestream koji je sa sobom donio i konkretniji rani gameplay prikaz igre odvio se 31. kolovoza prošle godine, dok je sami Dead Space remake premijerno i službeno najavljen mjesec dana ranije, odnosno 22. srpnja u sklopu online eventa EA Play, nakon nekoliko tjedana glasina.

Jeste li ~čuli~ što će pokrivati naš sljedeći #DeadSpace Developer Livestream?“, stoji u opisu tweeta kojim je EA Motive najavio novi livestream za ovaj petak, a s obzirom na to da ističu riječ “čuli”, pretpostavlja se da će se novi livestream pozabaviti dizajnom zvuka koji je izrazito bitan za atmosferu igre.

Novi livestream za Dead Space remake odvija se, dakle, ovoga petka 11. ožujka u 19h po našem vremenu, a moći ćete ga pratiti putem službenog YouTube kanala igre. Link na video livestreama donosimo i u nastavku ovog teksta te za kraj podsjećamo da je igra u planu za 2022. godinu, kad bi trebala stići na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.