Posljednji 31. heroj Sigma u Overwatch je stigao još prošloga ljeta te je već prošlo osam mjeseci bez novih heroja. Prošloga mjeseca službeno je najavljen i 32. heroj Echo, a ona napokon idućega tjedna stiže u igru.

Echo je dostupna putem PTR servera već posljednjih mjesec dana, a za nju smo zapravo prvi puta saznali još u studenom 2018. godine kroz kratki animirani film “Reunion” koji je pratio heroja McCreeja. Prošloga mjeseca dobili smo i Echoin “Origin Story” trailer te tako saznali više detalja o njoj.

Echo je, kako navode iz Blizzarda i Overwatch tima, evolucionarni robot programiran s brzorastućom umjetnom inteligencijom, a spada u kategoriju “Damage”, odnosno DPS. Ima i dosta interesantne sposobnosti, pa joj se tako Ultimate napad zove Duplicate, s kojim može duplicirati željenog neprijateljskog heroja i koristiti njegove sposobnosti. Primarni napad joj se zove Tri-Shot pomoću kojega ispucava tri hica odjednom, a sekundarni napad je Sticky Bombs

Više detalja o Echo možete pročitati putem službene stranice igre, na ovome linku. Za kraj dodajemo kako Echo u Overwatch na redovne servere stiže idući tjedan – 14. travnja, što je potvrđeno i putem novoga tweeta na igrinom službenom twitter profilu.