Blizzard u novu sezonu popularnog FPS-a donosi battle pass s potpuno novom tematikom, novu mapu Control, LTM evente za Valentinovo i naravno, brdo novih skinova.

Overwatch nastavlja slaviti različite svjetske kulture pa će u sezonu 3 dovesti duh azijske mitologije. Očekuje nas i posebna nagrada za dovršavanje battle passa – Amaterasu Kiriko skin inspiriran s nekoliko japanskih božanstava koji ćemo moći ukrašavati motivima mora, mjeseca i oluje.

Naše heroje moći ćemo iskušati na novoj mapi moda ControlAntarctic Peninsuli koju će sačinjavati podzemna bušotina i ogroman brod ledolomac koji će postati zaleđeno bojište.

Iz Blizzarda stiže informacija da će u novom battle passu biti moguće osvojiti više nagrada nego prije, više Overwatch Coina i creditsa, a u ožujku stiže PachiMarchi event koji će uključivati dodatne nagrade i pogodnosti. Novitet u ovoj sezoni bit će i IP kolaboracija s popularnim japanskim One-Punch Manom koja donosi nove kozmetičke opcije inspirirane animeom, a uključuju Saitama skin za Doomfista i još puno toga. Također, cijene za svih 300 legendarnih skinova su snižene i bit će dostupne za kupnju putem creditsa ili Coina u Hero Galleryju.

Dan zaljubljenih stiže u OW2 gdje nas očekuju Loverwatch Dating Sim od 13. do 28. veljače i Ultimate Valentine’s Event koji će trajati od 14. do 28. veljače. Još mnogo toga stiže u novoj sezoni, a sve detalje i informacije možete pročitati na Blizzardovoj službenoj stranici.

Treća sezona proslavljene free to play pucačine bit će dostupna danas na svim platformama.