Prije nekoliko mjeseci izašla je velika nadogradnja imena Next za No Man’s Sky čime je razvojni tim približio igru inicijalnoj viziji koju su prezentirali igračima 2016. godine. Osim porta za Xbox One, stigle su jako velike promjene u samu igru zbog čega su se ocjene igrača promijenile iz prilično negativne u nešto bolje. Tim ni nakon te nadogradnje nije stao s radom na igri, pa sada pripremaju još jedan dodatak zvan The Abyss.

Kako se bliži Halloween, što je kod nas poznato i kao Noć vještica, ovaj će besplatni dodatak biti pomalo zastrašujuć, kaže razvojni tim putem objave na svojim stranicama. “Iako se većina tima bavila tjednim nadogradnjama, nekolicina već neko vrijeme radi na nečem drugom – našoj prvoj većoj nadogradnji nakon Nexta. Ovog tjedna stiže besplatna nadogradnja za sve igrače. Nazvali smo je The Abyss jer je usmjerena na neke jezive aspekte koje No Man’s Sky ima, što je u skladu s trenutnim razdobljem”.

Svi igrači koji imaju No Man’s Sky na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One automatski će dobiti nadogradnju čim postane dostupna. Zasad je objavljena samo slika, a kako će izaći uskoro, ne moramo se baviti teoretiziranjem, već samo pričekati da je Hello Games objavi. Ako imate kakva pitanja vezana uz igru možete odgovore potražiti na službenim stranicama.