Danas Sony službeno u prodaju pušta svoj novi PlayStation VR2 headset. Uz to je otkrio deset novih nadolazećih naslova za VR sustav. Također, od danas su dostupne nadogradnje za igre Resident Evil Village VR, Gran Turismo 7 i No Man’s Sky što omogućava njihovo igranje na uređaju PS VR2. 

Resident Evil Village VR (PS5)

Resident Evil Village VR stavlja igrače izravno u srce akcije, uranjajući ih u svijet pun opasnosti i terora koji će moći iskusiti direktno kroz pogled Ethana Wintersa dok pokušava spasiti svoju otetu kći. Novi DLC update besplatan je za sve vlasnike igre Resident Evil Village i Resident Evil Village Gold edicije.

Gran Turismo 7 (PS5)

U sklopu veće nadogradnje 1.29, GT7 uvodi podršku za Sonyjev novi headset PS VR 2 kao i impresivni novi trkaći AI imena GT Sophy, klasičnu GT stazu Grand Valley i pet novih vozila među kojima su Honda RA272 i Porsche 911 Carrera RS. GT7 iskorištava eye-tracking tehnologiju kako bi neprimjetno i glatko povećao razlučivost onih točaka koje gledamo. 

No Man’s Sky (PS5)

Još jedan naslov danas je dobio nadogradnju za PS VR2, a to je dobro poznata igra o istraživanju i preživljavanju u beskonačnoj proceduralno generiranoj galaksiji. No Man’s Sky danas je uz zakrpu 2.0, koja je ujedno i  najveće ažuriranje do sada, dobio tehnologiju koja podiže stupanj imerzije na novu razinu. 

Sve navedene nadogradnje spremne su za isprobavanje, a naše dojmove možete očekivati uskoro.