Moons of Madness, psihološka horor istraživačka igra u svemiru, bazirana na horor djelima kultnog pisca H.P. Lovecrafta, za PC je na tržište izašla još 22. listopada prošle godine. Nešto ranije istoga tog mjeseca saznali smo da je verzija igre za konzole odgođena na ovaj mjesec, te je na PlayStation 4 i Xbox One trebala stići 21. siječnja, no izdavač Funcom i razvojni studio Rock Pocket Games sada su objavili vijest o još jednoj odgodi.

Naime, putem društvenih mreža tvorci igre obavijestili su fanove kako će za dolazak igre na PlayStation 4 i Xbox One ipak morati još malo čekati kako bi studio imao više vremena za optimizaciju. Iz našeg (a vjerojatno i vašeg) iskustva, odgode ovakvoga tipa svakako su hvalevrijedan potez, s obzirom da u današnje vrijeme igre prečesto izlaze na tržište neispolirane i neoptimizirane na platformama za koje nisu originalno rađene. 

Na kraju objave studio se ispričao na čekanju i zahvalio fanovima na strpljenju. Mi im nećemo zamjeriti te ćemo s guštom u svoje kalendare zabilježiti da Moons of Madness na PlayStation 4 i Xbox One po novome dolazi 24. ožujka 2020. godine. Strpljen – spašen, rekla bi dobra stara poslovica.