Posljednji puta o Moons of Madness smo pisali u srpnju ove godine, kada su razvojni studio Rock Pocket Games i izdavač Funcom prikazali novih 12 minuta gameplaya. Dosada se o ovoj nadolazećoj psihološkoj horor istraživačkoj svemirskoj igri (inspiriranoj djelima proslavljenog pisca horora H.P. Lovecrafta) znalo da izlazi 22. listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One, no sada stiže vijest da na konzole ipak dolazi nešto kasnije.

Vijest je to koja nam dolazi putem službenog PlayStation bloga, uz prigodni i potpuno novi trailer. Osim što nas trailer podsjeća kakvi nas užasi očekuju u igri Moons of Madness, u principu služi za objavu informacije da će konzolaška verzija igre izaći 21. siječnja 2020. godine. Također, ukoliko obratimo pozornost na službenu stranicu igre, možemo zaključiti da se 21. siječanj iduće godine ne odnosi samo na verziju igre za PlayStation 4 (iako vijest dolazi s PlayStation bloga), već i za Xbox One, čime krajem ovoga mjeseca, odnosno 22. listopada izlazi samo verzija za PC.

Također, na PlayStation blogu sada ističu da će se verzija igre za PS4 moći prednaručiti od 22. listopada, a svi koji prednaruče Moons of Madness, na poklon besplatno dobivaju i Funcomovu igru The Park. Interesantan obrat situacije, moramo priznati, no bar su zbog čekanja ponudili nešto zauzvrat.

U svakom slučaju, o čemu se radi u Moons of Madness, podsjetite se na ovome linku, a u nastavku pogledajte potpuno novi trailer: