S otprilike pet mjeseci zakašnjenja nezavisni razvojni tim Bloober Team SA objavio je konačnu verziju svoje horor igre Layers of Fear. Igra je dostupna na Steamu u PC/Mac/Linux verziji, a mogu je zaigrati i vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa One.

Ako se s igrom niste imali prilike susresti spomenut ćemo da se radi o psihodeličnom hororu koji se snažno oslanja na priču i istraživanje. Igra će vam omogućiti da istražite mračan um mentalno bolesnog slikara i otkrijete što se krije iza njegove ludosti. Tijekom igre lutat ćete prostranim imanjem iz viktorijanskog doba te doživjeti mnoge vizije, proživjeti strahove i horore koji prate slikara koji pokušava dovršiti svoje remekdjelo.

U odnosu na dosad dostupnu Early Access verziju, Layers of Fear u konačnoj verziji donosi više od 100 različitih prostorija, novi dizajn prostorija koje su bile dostupne ranije, dodatna poglavlja, nove objekte i obnovljenu glasovnu glumu. Osim toga tu je i novi soundtrack, podrška za achivemente i Steam kartice. Više detalja možete pronaći ovdje.

Igru na Steamu možete kupiti za 19,99 eura, dok na konzolama stoji 149,99 kuna.