Poljski razvojni studio Bloober Team sada je već gotovo pa slavno ime u sferi odličnih atmosferičnih horor igara, a proslavili su se naslovima kao što su Layers of Fear 1 i 2, Blair Witch i interesantni The Medium. No, sinoć su krenuli s najavom i marketinškom kampanjom za potpuno novu igru u serijalu Layers of Fear.

U ovom trenutku nije točno poznato radi li se o igri Layers of Fear 3, nekakvom spin-offu ili remakeu, no studio je jasno dao do znanja da igra zasad još nema službeni naziv te da se definitivno radi o projektu smještenom u isti univerzum kao i prva dva nastavka, draškajući projekt pomoću podnaslova “Your Fear Will Return 2022“.

Kako to zasad izgleda, najbolje je da provjerite i sami u novo objavljenom teaser traileru koji pokazuje prototip onoga kako će novi Layers of Fear izgledati i to u spektakularnom novom i naprednom Unreal Engineu 5. U međuvremenu, studio Bloober Team je iskoristio ovu priliku i da potvrdi kako u ovom trenutku istovremeno rade na još dva nenajavljena AAA projekta o kojima će više vijesti podijeliti uskoro putem svojih društvenih mreža, dok nas novi Layers of Fear očekuje nekad tijekom 2022. godine.