Mortal Shell, nova nada u žanru Souls-like akcijskih RPG-ova, originalno je najavljena u travnju ove godine, a sredinom lipnja uz premijerni gameplay prikaz najavljeno je igrino zatvoreno beta testiranje. No s obzirom na ogromni interes igrača, od sada je otključano i besplatno otvoreno beta testiranje za sve interesirane.

Vijest je to koju su objavili razvojni studio Cold Symmetry i izdavač Playstack. Iako igra krajem ove godine stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One, samom otvorenom beta testiranju možete pristupiti isključivo putem PC platforme Epic Games Store.

Dakako, kroz ovo besplatno beta testiranje igrači neće imati pristup čitavoj igri, već su otključana “samo” dva područja mape. Razvojni studio ističe kako će najtvrdokornijim fanovima Souls-like igara za kompletni prelazak bete trebati oko sat vremena, dok će za ostale napredak zasigurno ići znatno sporije.

Mortal Shell bi na tržište u punom obliku trebao izaći u trećem kvartalu 2020. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One po cijeni od 30 eura, uz napomenu kako će PC verzija igre imati godinu dana ekskluzivnosti za već spomenuti Epic Games Store (na kojemu je igru već sada moguće prednaručiti) te će na Steam stići tek krajem 2021. godine.

Dotada, ukoliko vas prije skidanja besplatnog beta testa s Epic Games Storea zanima kako igra izgleda, možete to saznati u videu u nastavku: