Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha, najveći regionalni humanitarni esports turnir Good Game Zagreb u svibnju će opet ponuditi dva dana vrhunske gaming zabave. Good Game Zagreb 2018. održat će se 18. i 19. svibnja u prostoru legendarnog zagrebačkog Jadran filma, a promjena lokacije označava i znatno veće ambicije i broj posjetitelja.

U borbi za naslov prvaka sudjelovat će 192 natjecatelja/ica iz čak 32 kompanije iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a organizatori očekuju i 3000 posjetitelja. Turnir se igra, sad već tradicionalno, u Counter Strike: GO, a mašine koje će natjecatelji koristiti su domaća MSGW računala.

Ipak, osim gaminga, networkinga i generalne zabave koja će ove godine biti u retro štihu ’80-ih godina prošlog stoljeća, najbitnija je humanitarna svrha turnira. Kao i svake godine dosad, sva prikupljena sredstva bit će donirana u humanitarne svrhe.

Iako su prijave već započele, tvrtke se još uvijek mogu prijaviti, no onda se moraju spremiti na obračun s timovima Vipneta, Ubera, Audija, Nanobita, Forea, Infinuma, Asusa, Algebre, Netokracije, Microsofta te trenutnih prvaka koji titulu drže otkad postoji Good Game – Rimac Automobili. 

Posjetiteljima je ulaz besplatan, no zbog ograničenog broja potrebno se registrirati što s lakoćom možete učiniti ovdje.