Good Game Global, organizatori odličnog gaming festivala Good Game Zagreb pozivaju vas na PUBG prvenstvo Hrvatske s nagradnim fondom od 10,000 kuna.

Za PlayerUnknown’s Battlegrounds zna svatko i njegova mama budući da se radi o igri koja je trenutno najpopularniji žanr videoigara, battle royale, gurnuo u mainstream.

PUBG je fenomen i u svijetu esportsa, stoga je PUBG prvesnstvo Hrvatske logičan slijed događaja. Tim više što su u Good Game Globalu pravi fanatici za PlayerUnknown’s Battlegroundsom.

Tijekom PUBG prvenstva Hrvatske moći ćete se podružiti i s poznatim YouTuberima!

“PUBG predstavlja vrhunac čistog Battle Royale iskustva. Fura se na realnost i pravi osjećaj usamljenosti, preživljavanja i adrenalina. Realistična fizika uvlači igrača na otok Erangel s kojeg želi pobjeći tako da će pobijediti ostalih 99 natjecatelja. To je adrenalinski spektakl kao niti jedan drugi.”, rekao nam je Nikola Stolnik, CEO Good Game Globala, o tome zašto toliko vole PUBG.

Za PUBG prvenstvo Hrvatske možete se prijaviti na službenim stranicama eventa, a prijave su otvorene za prvih 450 natjecatelja koji putem emaila potvrde svoje sudjelovanje. U sklopu kvalifikacija, igrači će biti podijeljeni u šest skupina, a igrat će se četiri online kvalifikacijska meča. Samo će 48 najboljih igrača dobiti pozivnicu za finalni okršaj koji je na rasporedu 15. prosinca u Cineplexxu City Center One Zagreb East . Finalistima će se u finalu pridružiti SprEEEzy i CholaPC, nedvojbeno najbolji hrvatski PUBG streameri.

Pobjednika natjecanja očekuje nagrada od 5000 kuna, drugoplasiranog 3000 kuna dok će trećeplasirani osvojiti 2000 kuna.

Kvalifikacije možete pratiti na službenom Good Game Global YouTube, sprEEEzy kanalu te CholaPC kanalu.

Više informacija potražite na već spomenutoj službenoj stranici eventa, Good Game Discordu te Facebook stranici Good Game Global.