Jeste li se ikad htjeli osjećati kao prava esports zvijezda i pokazati svoje vještine u igri PUBG? Good Game vam može omogućiti upravo to i poziva sve zainteresirane igrače da se putem linka good.game/pubg prijave na PUBG Duo Adria Championship 2019 powered by Pringles – najveći PUBG turnir u regiji!

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog natjecanja PUBG Prvenstvo Hrvatske 2018, dobri ljudi iz Good Gamea sjetili su se otići još jedan korak dalje, pa se tako ove godine održava prvi PUBG Duo Adria Championship 2019, koji se širi na cijelu Europu.

Kroz spomenuto natjecanje igrači će imati priliku prijaviti svoj bombastični duo i natjecati se s najpopularnijim esports igračima, streamerima i partnerima (kao što su sprEEEzy, CholaPC te influenceri Sensen, Delta Baro i drugi) u velikom offline finalu, koje će se održati 14. prosinca na ekskluzivnoj lokaciji Lifeclass Terme Sveti Martin.

Svi koji se prijave za sudjelovanje u natjecanju, imat će u potpunosti plaćene troškove sudjelovanja u velikom finalu, a da stvar bude još bolja, ukupni nagradni fond natjecanja PUBG Duo Adria Championship 2019 iznosi vrtoglavih 10.000 eura!

Sva pravila samog natjecanja možete saznati na ovome linku, a detaljnije se informirati i potom prijaviti na natjecanje ovdje: good.game/pubg. Na tome linku možete saznati i kakva je raspodjela novčanih nagrada za pobjednike, drugoplasirane i trećeplasirane te za sva ostala mjesta.