Dragi naši, dogurali smo do čak 80 epizoda našeg tjednog gaming podcasta Rebootcast. Ne treba stoga uopće čuditi da smo u ovoj jubilarnoj epizodi pucali iz svih cilindara o nekim od najdražih nam tema u gamingu.

Ne, to ne znači da smo opet postali Lootboxcast (iako bi to bilo zaista dobro ime za podcast, trademarkat ćemo tek toliko), već smo pričali o fantastičnim igrama koje su toliko dobre da zasjene druge odlične igre. Naravno, budući da smo snimali taman po izlasku Red Dead Redemptiona 2, referirali smo se i na njega, no većinom smo pričali o igrama poput The Witchera 3 jer je očito da je fantasy RPG CD Projekt RED-a postao standard prema kojem procjenjujemo sve ostalo.

Osim toga, popričali smo o Bethesdinom pismu svojim fanovima glede Fallouta 76 te smo se dotakli i nepotrebno agresivnih (po mišljenju nekih) stražara u Dishonoredu 2.

Nemojte nikako zaboraviti na nagradni natječaj Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2018 – Powered by A1 o kojem više informacija možete naći u videu. Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj cijenili bi kada biste se subscribeali, kliknuli zvonce i ostavili lajk, a također uvijek želimo čuti i vaše mišljenje stoga nam ga ostavite u komentarima.