Dugoočekivani magnum opus Yu Suzukija, Shenmue 3, bi prvog dana gamescoma trebao dobiti više detalja vezano uz izlazak i napredak same igre.

Već duže vremena nemamo nikakvih konkretnih informacija u vezi igre, a prvog dana gamescoma, 21.8., bi napokon trebali dobiti više detalja, navode developeri igre, Ys Net.

Developeri su također osvježili svoju Kickstarter stranicu s viješću, navodeći da Yu Suzuki nažalost neće biti na eventu, nego da će objaviti video najavu koja bi u našoj vremenskoj zoni trebala uživo ići u 12:00.

Ceremoniju otvaranja gamescoma možete gledati preko službene stranice, kao i preko aplikacije za vaše iOS, odnosno Android mobilne uređaje.

Vjerojatno se još uvijek sjećate objave Shenmue 3 na E3 2015. tijekom Sonyeve press konferencije, te Kickstarter kampanje koja je u manje od devet sati ispunila svoj financijski cilj od 2 milijuna dolara i tako postavila rekord.

Prvo je bilo objavljeno da će igra izaći u drugoj polovici 2018., što je pomaknuto za 2019. Dok igra ne izađe, moći ćete uživati u prva dva nastavka koja dobivaju HD remake za PC, Xbox One i PS4, dok Shenmue 3 izlazi za PC i PS4.