Poznati japanski razvojni studio Ys Net i izdavač Deep Silver najavili su da Shenmue III idućega tjedna dobiva i svoj treći veliki DLC koji nosi ime “Big Merry Cruise“.

Kao što mu i samo ime kaže, u novom DLC-u u lučki grad Niaowu (drugo veliko poglavlje igre) dolazi nova krstarica, a ona će biti bogata hrpetinom potpuno novih ali i starih mini igara. Naravno, svi koji su igrali bilo koji nastavak igre Shenmue, znaju da su mini igre neizostavan dio serijala.

Kroz novi DLC imat ćemo priliku, kako kaže izdavač Deep Silver, iskusiti “različite oblike zabave, ekskluzivne izazove i nagrade” koje na krstarici čekaju protagonista Ryoa Hazukija, a rješavanjem misija otključavat ćemo i nove “kostime” koje će Ryo moći nositi.

Treći veliki DLC “Big Merry Cruise” za Shenmue III stiže 17. ožujka na PC (Epic Games Store) i PlayStation 4, a moći će se kupiti zasebno po cijeni od 4 eura. Ukoliko, pak, već posjedujete Complete DLC Collection, Big Merry Cruise će vam se 17. ožujka otključati automatski, kao i prethodni dodaci – bez dodatne kupnje.