Spiritualni nastavak Megamana, Mighty No. 9, je nakon izuzetno uspješne Kickstarter kampanje koja je završila početkom rujna 2013. godine konstantno nailazio na probleme. Brojne odgode, upitno korištenje prikupljenih sredstava, pokretanje novog Kickstartera prije nego što je prva igra gotova, samo su neki od razloga zbog kojih je entuzijazam igrača počeo jenjavati.

Novi udarac ovom 2D akcijskom platformeru je trailer kojeg su pripremili. Imena Masterclass, ovaj video je trebao nabrijati igrače na izlazak igre. Umjesto toga je u manje od 24 sata uspio pokupiti gotovo devet i pol tisuća dislikeova od ukupnih 10,5 tisuća ocjena. Ako vam je glavni junak u igri napravljen u anime stilu izjava poput “rasplakat će negativce kao ljubitelja animea na maturalnoj večeri” nije najsretnija.

Ideja je vjerojatno bila najaviti igru u retro stilu na šaljiv način, ali očito je da im se odbila o glavu. Mighty No 9. izlazi 21. lipnja za sve moguće platforme, a koliko su uprskali s trailerom možete pogledati ispod teksta.