Nakon što smo krajem ožujka napokon i pomalo iznenada saznali točne datume izlazaka svih preostalih epizoda igre Life is Strange 2, cijenjeni studio DONTNOD Entertainment danas je izbacio i kratki teaser za Epizodu 3 koja izlazi već idućega mjeseca.

Sami teaser je u principu nepokretna slika koja je, čini se, oslikana temperama, uz iznimku animacije logorske vatre i uz prigodni voiceover koji nam dočarava razgovor između protagonista Seana i (SPOILERI) Cassidy – djevojke koju smo upoznali pred sami kraj druge epizode. Kao što je sami kraj spomenute prošle epizode i dao naslutiti, Sean i Daniel pobjegli su iz gradića Beaver Creek i ovoga puta pridružili su se lutalicama Cassidy i njezinom hipi društvu.

U samom opisu teasera (još jednom – SPOILERI) stoji informacija kako će naši protagonisti “iskusiti život na rubu društva i sprijateljiti se s ovom grupom lutalica te se uplesti u ilegalnu trgovinu kanabisom u visokim Kalifornijskim šumama sekvoje“.

Kao što smo spominjali u tekstu o najavi datuma izlaska preostalih epizoda, studio Dontnod obećava da će se u novoj epizodi Sean i Daniel naći pred svojevrsnim testom, jer novi odnosi i poznanstva stvorit će određenu neslogu između naših protagonista te će obojica morati naučiti ponešto o sebi kao pojedincima, a njihovo zajedništvo postat će upitno.

Ne znamo za vas, ali mi se bojimo onoga što nam predstoji u idućoj epizodi. U svakom slučaju, Life is Strange 2 – Epizoda 3: Wastelands izlazi 9. svibnja, a nakon velikog interesa i zahtjeva publike, studio je na kraju teasera također najavio i činjenicu da je Epizoda 2 od sada napokon dostupna za samostalnu kupnju. U nastavku pogledajte novi teaser trailer.