U novoj tjednoj ponudi besplatnih naslova na Epic Games Storeu pronaći ćemo igre prikladne za doba godine u kojem se velika većina svjetske populacije priprema za Halloween. Nakon prošlotjednih naslova Amnesia: A Machine for Pigs i Kingdom: New Lands, pred nama su akcijska avantura na poteze Costume Quest 2 i psihološki horor Layers of Fear 2.

Costume Quest 2

Originalnu igru već smo mogli preuzeti početkom studenog prošle godine, a nastavak nas ponovno stavlja u ulogu blizanaca Wren i Reynolda koji se ovoga puta upućuju na putovanje na kojem zajedno s prijateljima moraju zaustaviti zlikovca Dr. Orela Whitea od njegovog zlog plana – uništavanja Halloweena

Većina gameplaya ovog avanturističkog RPG-a sastoji se u otkrivanju okoline i završavanju zadanih questova, dok se borba, kao i u Costume Questu, odvija na poteze te donosi brojne nove mehanike poput countera i duplih napada.

Igru je osim na PC-ju moguće zaigrati na PlayStationu 4 i Xboxu One, te na konzolama PlayStation 3, Xbox 360 i Wii U. Putem Epic Games Storea možete je preuzeti ovdje.

Layers of Fear 2

Prvi dio ovog psihološkog horora iz prvog lica mogli smo besplatno preuzeti u tjednu prije gore spomenutog Costume Questa, a nastavak nam se nudi ovoga tjedna. Ovoga puta preuzet ćemo lik holivudskog glumca koji prihvaća ponudu nepoznatog režisera i počinje snimati film na golemom kruzeru. Međutim, događaji s kojima ćemo se suočiti nisu ni približno slični danom scenariju, a često ćemo se zapitati što je zbilja, a što tek naša mašta. Važna karika igre je istraživanje misterioznog kruzera, koje će nas nerijetko suočiti s događajima iz naše prošlosti.

Layers of Fear 2 izašao je 2019. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Igru preuzmite ovdje

Idući tjedan nastavlja se s ponudom naslova Halloween tematike, pa ćemo tako moći besplatno preuzeti Blair Witch i Ghostbusters: The Video Game Remastered.