Nadamo se da ste u proteklih tjedan dana preuzeli ABZU i Rising Storm 2: Vietnam, jer je vrijeme za novu tjednu ponudu na Epic Games Storeu. I ovoga tjedna nude nam se dvije igre – Amnesia: A Machine for Pigs i Kingdom: New Lands.

Amnesia: A Machine for Pigs

Nastavak popularnog horor survivala Amnesia: The Dark Descent iz 2010. godine slabije je prihvaćen od originalne igre, a razlog tome vjerojatno leži u činjenici da je Amnesia: A Machine for Pigs prvotno izdana kao zasebni mod od strane razvojnog studija The Chinese Room. Bilo kako bilo, ovaj indirektni nastavak smješten je u isti univerzum kao prethodna igra, a kroz nju se isprepleće više različitih horor priča od kojih su se neke dogodile u prošlosti, neke u sadašnjosti, a neke su jednostavne plod fikcije.

Amnesia: A Machine for Pigs preuzmite ovdje, a dostupan je na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu.

Kingdom: New Lands

Ako Kingdom: New Lands niste besplatno preuzeli prije godinu dana, sada imate novu priliku. Riječ je o 2D sidescrolling strategiji s elementima menadžiranja resursa, u kojoj preuzimamo ulogu vlastodršca kojem je glavni cilj proširiti i očuvati svoje kraljevstvo. Istraživanje i menadžiranje resursa vrlo su važne karike ove igre jer nam upravo navedeno omogućava preživljavanje u surovim uvjetima.

Kingdom: New Lands možete preuzeti ovdje, a igru je, osim na PC-ju, moguće zaigrati i na PlayStationu 4, Xboxu One, Nintendo Switchu te mobilnim uređajima koje pokreće sustav Android i iOS.

Idućeg tjedna u ponudu besplatnih naslova bit će dodana dva nastavka igara koje već imamo u kolekcijama: RPG avanturu Costume Quest 2 i psihološki horor Layers of Fear 2.