Razvojni timovi Rocketcat Games i Madgarden su u suradnji s izdavačem UKIYO Publishing izdali survival igru Death Road to Canada za konzole. U tom iskustvu su PC mogli uživati od kraja srpnja 2016. godine, a sada im se mogu pridružiti igrači na Xboxu One, PlayStationu 4 i Switchu.

U ovoj igri dobivate zadatak preživljavanja u brutalnoj i veoma nasilnoj borbi s nekonvencionalnim oružjem. Potrepštine koje će vam povećati šanse za uspjeh nalaze se raštrkane po razrušenim prostorima, a tim kaže kako ćete nekad morati donositi smiješne odluke. Uz samo preživljavanje, dosta je velik naglasak stavljen na priču, što je neobično za neki naslov smješten u žanru rogue-likeova.

Osim što možete igrati sami, u zabavi vam se kroz lokalni kooperativni mod može pridružiti još jedna osoba, pa ako vam nešto takvo zvuči zabavno, Death Road to Canada možete kupiti na sve tri platforme po cijeni od 11,99 eura prva dva tjedna prodaje. Nakon toga će se igra prodavati po punoj cijeni od 14,99 eura. Ispod teksta možete vidjeti kako igra izgleda u pokretu, dok ćete sve druge detalje pronaći na službenim stranicama.