Sredinom kolovoza prošle godine je druga igra iza koje stoji Compulsion Games napustila Early Access. We Happy Few je spoj survival igre i psihološkog horora čija se radnja odvija u 1960-tim godinama prošlog stoljeća u Velikoj Britaniji, osim što je njihova vizija tog razdoblja malo drugačija. Cilj je pobjeći iz grada Wellington Wells u kojem su svi stanovnici neprestano nadrogirani zahvaljujući tabletama Joy.

Igra je imala zanimljive ideje, no izvedba nije bila najsjajnija. Bilo je bugova i problema s balansom, a nije ni pomoglo što su razvojni tim i Gearbox Publishing odlučili dignuti cijenu. No, Compulsion je nastavio s radom i ispravljanjem onih stvari koje im je zajednica javljala, a devet mjeseci nakon izlaska originala izdali su prvo proširenje u sklopu Season Passa.

They Came from Below će igračima omogućiti da iskuse igru kroz oči dva NPC-ja, Roger i James, a zajedno s njima ćete se boriti protiv ustanka robota. Tim je ubacio nova oružja i alate, ali je za ovu avanturu izbacio crafting, survival i Joy mehanike, te vas na kraju svega čeka novi boss.

Ovaj DLC možete nabaviti zasebno po cijeni od 9 eura ili možete kupiti Season Pass za 25 eura, pa ćete dobiti i druga dva DLC-a kad izađu. We Happy Few možete zaigrati na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, a sve detalje o igri možete pronaći na službenim stranicama.