Nakon što je otišao iz Ubisofta, Patrice Desilets (poznat po radu na serijalu Assassin’s Creed) osnovao je svoj studio Panache Digital Games i odlučio napraviti spoj survival igre i avanture u kojoj je cilj preživjeti kao predak ljudske rase. Svoj je projekt nazvao Ancestors: The Humankind Odyssey i na njemu radi već nekoliko godina, a sada smo saznali kada ćemo dobiti priliku zaigrati tu prilično zanimljivu ideju.

Prema objavi koja je stigla, igra najprije stiže na PC i to 27. kolovoza putem Epic Games Storea. Stranice na Steamu još postoje, ali kao i ostatak developera koji je pristao na period ekskluzivnosti, na Valveovom servisu stoji da igra izlazi 2020. godine. Verzije za PlayStation 4 i Xbox One najavljene su za prosinac, ali nije poznato zašto timu treba dodatnih nekoliko mjeseci za to.

Ako vam treba podsjetnik, u igri ćete pokušati preživjeti u prilično teškim uvjetima u Africi, a razvojni tim je zamislio da igra pokriva napredak čovječanstva u razdoblju od 10 do 2 milijuna godina u prošlosti. Na vama je da se prilagodite, evoluirate i preživite u lijepom, ali okrutnom svijetu.

Posljednji prikaz za Ancestors: The Humankind Odyssey dobili smo početkom travnja, a tim nam je sada uz objavu datuma izlaska pripremio novi trailer. Možete ga pogledati u nastavku, dok ćete sve druge detalje o igri pronaći na ovim stranicama.