Umjesto da se s bližom i daljom rodbinom (ili strancima na internetu) svadite o politici, pravima manjina i/ili novom Star Wars filmu, zašto ne biste tu energiju potrošili na sklapanje dovitljivih uvreda u Oh… Sir!?

Oh… Sir! mala je igra proizašla iz game jama koja je od danas dostupna na Steamu – i to sasvim besplatno. U njoj vi i odabrani član obitelji ili prijatelj birate određene riječi, fraze i veznike kako biste sklopili što bolju uvredu i uništili svog protivnika. Ali džentlmenski, riječima, a ne pištoljima ili nekim hladnim oružjem.

Igra je očito inspirirana Monty Pythonom i skečem o mrtvoj papigi, a koristi izraze kao “tvoja mama”, “tvoj auto” i fraze poput “još koristi Windows Vistu” ili “pokazuje se strancima u parku”. Podržava samo lokalni multiplayer (što znači da ćete omraženu osobu morati posjesti kraj sebe), što je u jednu ruku odlično, jer nema bolje nego vidjeti izraz lica protivnika nakon što mu smjestite sočnu uvredu, ali s druge strane online co-op bio bi i više nego poželjan za sve one koji vole vrijeđati strance (ili prijatelje, ili rodbinu) na internetu, ali im jednostavno nedostaje vokabulara ili džentlmenskih brčina.

Oh… Sir! na koncu konca možete igrati i sami protiv sebe, što je dobrih nekoliko minuta zabave. Hej, možda ste jadni i usamljeni, ali ste barem naučili nekoliko novih, maštovitih uvreda bez upotrebe psovki.