Tko uopće u kući drži nekoliko primjeraka iste, jezive slike? Ako pitate kanadski razvojni studio SadSquare Studios, to su bivši stanari kuće u koju se useljuje glavni lik njihove igre Visage. U toj ogromnoj kući dogodile su se “užasne stvari”, a na nama je da se prošećemo loše osvjetljenim hodnicima, pretražimo svaku neurednu sobu (zgrozimo se nad količinom neopranog posuđa u kuhinji, ako smo takav tip), i doznamo zašto je tolika količina bivših stanara umrla u jezivim okolnostima.

U trenutku pisanja ove vijesti Kickstarter za Visage prikupio je preko 33 tisuće kanadskih dolara od ciljanih 35 tisuća, a do kraja kampanje preostaju još 33 dana, tako da se čini vrlo vjerojatnim da će igra biti financirana.

Prikaz alpha gameplaya u svakom slučaju je intrigantan, i u njemu možemo vidjeti kakvu su kuću strave SadSquare Studios priredili, i neke od načina na koje će nas pokušati prestrašiti.

SadSquare žele da mjesto radnje u igri bude toliko uvjerljiva i realistična kuća da ćete se jednom kada ugasite igru bojati biti u svoja poznata četiri zida. Osim šetanja i lagane paranoje (i furioznog razmišljanja o tome tko je toliko pametan da kupi kuću bez da se raspita o tome jesu li svi njezini prijašnji vlasnici umrli nasilnom smrću), moći ćemo otvarati ladice, ormare i sve slične stvari koje se mogu otvarati, te kupiti predmete i raditi stvari koje su apsolutno uvijek odlična ideja u svim hororima, kao što je reprodukcija neobilježenih VHS kaseta.

Ako Kickstarter kampanja uspije, Visage bi trebao izaći u siječnju 2017. na PC-u, a ako dobiju još malo više novaca, postoji i mogućnost izlaska na konzolama. Iako je Silent Hills mrtav, uz Allison Road i sada Visage, čini se da nas njegov duh i dalje progoni.