Who’s Your Daddy trenutno ima samo online multiplayer mod. Dva igrača povežu se u lobbyju, i jedan od njih postaje tata iz naslova, a drugi njegova beba. Ako ste Player 2 i zapala vas je uloga bebe, vaš posao možda je malo lakši, jer živite u domu koji nije nimalo primjeren za djecu i vaš je zadatak istražiti svaki njegov kutak i pokušati si oduzeti život svime što nađete. Ako ste pak otac, morate zaštiti svog sina tako da osigurate sve utičnice, zaključate ormariće, i sakrijte neprimjerene ljekove od njegovih gramzivih ručica.

Naravno, tvorcu igre Joeu Williamsu, kao i nekim članovima Reboot Teama, jasno je da je roditeljstvo teško, tako da se potrudio održati ravnotežu u igri. Who’s Your Daddy zato ocu daje određene prednosti koje se otključavaju obavljanjem kućanskih poslova. Neki od tih power-upova su nevidljivost i gledanje kroz zidove, što su sasvim normalne sposobnosti koje ima svaki roditelj koji barem jednom usiše tepih u dnevnoj sobi ili promijeni rolu WC papira.

Okoliš u igri krasi velika doza interaktivnosti jer sve možete pomaknuti, dotaknuti, otvoriti i zatvoriti, što znači da postoji pregršt jedinstvenih načina za ubiti bebu. Šarmantno. Ali, još ljepše, igra se može igrati kooperativno umjesto kompetitivno, tako da tata pomaže djetetu pronaći nove, inovativne načine kako otići na vječna lovišta.

Ali to nije ni najbolja stvar. Who’s Your Daddy trenutnu je u alpha fazi razvoja, i igru možete odigrati već sada ako je preuzmete s ovog linka. Imajte na umu da se radi o alphi, što znači da možete očekivati rudimentarno i pomalo uznemirujuće dizajnirane likove i ponekad slabo ili čudno reagiranje kontrola, ali iskreno, s obzirom na to o kakvoj se igri radi, to samo može doprinjeti cjelokupnom doživljaju.

Who’s Your Daddy je na Steam Greenlightu gdje možete glasati za njega, a u potpunosti (i više od toga) je financiran na Kickstarteru.

Još niste uvjereni da je ovo igra za vas? Pogledajte kako izgleda gameplay.