Prema novoj objavi Vincea Zampelle – šefa studija Respawn Entertainment – Apex Legends ponovo doseže nove visine i obara rekorde.

Prema riječima majstora Vincea, kojeg je Apex Legends nakon godina nezapaženosti ponovo izbacio u sam vrh industrije videoigara, u prva 72 sata njihovu viziju Battle Royalea isprobalo je preko 10 milijuna igrača, da bi na serverima u jednom trenutku bilo čak milijun istovremenih igrača.

Podsjetimo se, nakon prvih osam sati igru je isprobalo sve skupa milijun ljudi, da bi nakon punih 24 sata ta brojka narasla na 2.5 milijuna, uz 600.000 istovremenih igrača.

Kratku informaciju o 10 milijuna sveukupnih igrača Zampella je podijelio putem svoga twitter profila, a u tweetu je ponudio i link sa nešto detaljnijom zahvalom, koju možete pročitati ovdje.

U zahvali, Zampella se osvrnuo na sam razvoj igre, za kojeg kaže da je bio nevjerojatno putovanje prepuno testiranja i prilagođavanja, rasprava i složnosti, te rizičnih odluka o free-to-play poslovnom modelu i iznenadnom izlasku koji nas je sve ostavio bez riječi.

Ali ni u najluđim snovima nismo očekivali toliku podršku i pozitivne komentare. Od svih nas u Respawnu, hvala vam što ste Apex Legendsu pružili šansu. Hvala što ste nam se pridružili na ovom putovanju“, navodi Zampella te dodaje: “Ovo je samo početak! Imamo još puno toga spremnog za vas ove godine!

Da se ljudima zaista sviđa Apex Legends i da je igra uvela neke interesantne i kvalitetne promjene u žanr Battle Royalea, sasvim je jasno. Kako se nama sviđa, možete provjeriti i putem našeg YouTube kanala (i pretplatiti se za više kul video sadržaja), jer ovih dana redovno streamamo Apex Legends.

Snimku našeg sinoćnjeg gotovo trosatnog streama Apex Legendsa možete pogledati u nastavku: