Apex Legends apsolutni je hit u svijetu videoigara, skupio je sulude brojke igrača u prvih nekoliko dana i u suradnji s Twitchom već je pokrenuto profesionalno esports natjecanje u Respawnovu hitu.

Electronic Arts već ima veliki desetogodišnji plan za svoj free-2-play hit, a prva sezona novog sadržaja kreće već idući mjesec – u ožujku. Developeri iz Respawna podijelili su roadmap, otkrili kako će izgledati sezone te koji će sadržaj postepeno pristizati u Apex Legends.

Kao što možete vidjeti u priloženoj grafici, u ožujku nas očekuje Battle Pass (cijena je još uvijek nepoznata) koji će igračima omogućiti da osvoje ekskluzivne skinove i druge predmete kozmetičke naravi. Nove likove otključavat ćete kao i dosad, skupljanjem in-game valute ili kupovinom stvarnim novcem. U svakom slučaju, za otključavanje novih legendi neće vam biti potreban battle pass.

Druga sezona koja kreće nekad u lipnju uvest će nove legende u igru, dok nova oružja stižu u trećoj sezoni i rujnu. U prosincu ove godine kreće četvrta sezona u kojoj ćemo vidjeti novi loot.

Naravno, kao što je i očekivati od free-2-play battle royale pucačine s naglaskom na legende/heroje, svaka sezona donosi novu kozmetiku kojom ćete se moći pohvaliti kad ju osvojite/kupite.