Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy je službeno najavljen za vrijeme PlayStation Experiencea koji se održao početkom prosinca prošle godine. Ovo reizdanje obuhvaća originalni Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i  Crash Bandicoot: Warped, a sada PS4 igrači konačno znaju kada će se opet moći vratiti u taj šareni platformerski svijet.

Datum izlaska koji je određen glasi 30. lipnja,  a razvojni tim koji se bavi izradom remastera, Vicarious Visions, odgovorio je na neka pitanja koja igrači možda imaju vezana uz nova izdanja tih igara. Osim što će igre izgledati ljepše, tim se potrudio da one ostanu što vjernije originalima, ali je uz to dodao i neke stvari za koje misle da će se fanovima sviđati.

Kako je originalna trilogija bila ekskluzivna za Sonyjeve konzole, vjerujemo da će to tako i ostati, pa ako želite vidjeti u čemu je njihova draž morat ćete zaigrati na PlayStationu 4. Ako želite pročitati ono što tim ima za reći o ovom projektu zaputite se na PlayStationov blog, a za predbilježbe se možete posjetiti hrvatske PSN stranice.

https://www.youtube.com/watch?v=kM7iLXnU9gY