Još jedna epizoda Rebootcasta, još informacija i podsjetnika na nadolazeći sajam Reboot InfoGamer 2019 powered by A1!

S obzirom da je početkom ovoga tjedna napokon službeno najavljeno da će iduća generacija plejke nositi naziv PlayStation 5 (nismo ni sumnjali) te da stiže za Božićne blagdane 2020. godine, morali smo u novoj epizodi prodiskutirati o svemu što se zasad zna o toj famoznoj kutiji sreće iduće generacije.

Osim PlayStationa 5, u novoj epizodi smo vas podsjetili i da traju prijave za volontiranje na najvećem dosad izdanju sajma Reboot InfoGamer te zašto je volontiranje odlična stvar, kao i da još uvijek traje nagradni natječaj Kviki te vodi na Reboot InfoGamer 2019 powered by A1.

Naravno, za kraj, Luka je ponovno imao rant o tome kako igra Ghost Recon Breakpoint, a nekako smo u jednu anegdotu iz te igre uspjeli ukomponirati Orsona Wellesa, njegov film Citizen Kane, famozni Rosebud, ali i kultnu horor komediju Planet Terror Roberta Rodrigueza i glumicu Rose McGowan s puškom umjesto noge. Da, bilo je jako zabavno i Matko se ponovno rasplakao od smijeha.

Kako je to izgledalo, saznajte u novoj epizodi Rebootcasta koju donosimo u nastavku ovoga teksta. Ako vam se 116. epizoda sviđa, ostavite nam komentar, pretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste na mobitelu ili mailu dobili notifikaciju čim izbacimo novi video sadržaj.