Vrijeme je za tag-teamanje! Ovaj tjedan za vas imamo ne jednu, ne tri već točno DVIJE ( 2 ) epizode našeg tjednog podcasta Rebootcast! Epizoda #33 izvučena je direktno iz našeg live stream studija s nedavno održanog spektakularnog Reboot infoGamera 2017 – Powered by Vipnet. 

U #33 epizodi pričali smo o dojmovima s Reboot infoGamera 2017, a raspravu smo djelomično nastavili i u Episode 34, prikladno nazvanoj Rule 34 (jer smo staromodni i volimo fore stare tisuću godina). Uz čavrljanje o Reboot infoGameru odlučili smo vam pokazati fan-art koji nam je poklonjen tijekom sajma, popričali smo (vidi vraga) o lootboxovima, EA-u i prelinearnosti Visceralove otkazane Star Wars igre.

Za dobru dozu kontinuiteta pobrinulo se već skoro pa klasičnih par minuta posvećenih Overwatchu, opet smo zakoračili u pop kulturne vode s novim trailerom za Avengers: Infinity War, a sve smo zaokružili s već klasičom rubrikom “Što se to, pobogu, igra u zadnje vrijeme?”. 

Nastavite nas pratiti jer usprkos završetku Reboot infoGamera 2017 ovaj vlak zvan Reboot ubacio je u još višu brzinu. Očekujte još više najkvalitetnijeg gaming sadržaja IKAD. Jer znate kako se kaže: IMA, IMA, IMA, IMA, IMA.