[UPDATE 15:09] Pogledajte ga u svoj njegovoj slavi. Službeni trailer za Uncharted skupa s Led Zeppelinom u pozadini. 

[ORIGINALNA VIJEST] Holivudski film Uncharted baziran na istoimenom Naughty Dogovom serijalu PlayStation igara u izradi je već više od 13 godina, no pravo snimanje i produkcija krenuli su i odvili se tek tijekom posljednje dvije-tri godine. Film je trenutno u fazi post-produkcije koja se očito bliži kraju, jer sinoć je na internet procurio prvi trailer za film.

Prve fotke sa seta i mladog Toma Hollanda (Spider-Man) u ulozi Nathana Drakea vidjeli smo u listopadu 2020., a potom je nekoliko dana kasnije i holivudski glumac Mark Wahlberg pokazao kako će izgledati kao Nathanov mentor i očinska figury Sully. Samim početkom ove godine Uncharted je odgođen na 2022. godinu, a u veljači napokon stiže u kina, što novi procureni trailer i dokazuje.

Trailer se pojavio na društvenim mrežama te ga je podijelio niz korisnika twittera, a mnoge inačice i tweetovi dosad su već obrisani (što će vjerojatno uslijediti i iznad podijeljenom tweetu). Trailer pokazuje nekoliko humorističnih, ali i akcijom nabijenih napetih scena, od kojih je najistaknutija ona direktno inspirirana igrom Uncharted 3: Drake’s Deception. To sugerira da film neće vjerno slijediti radnju igara, što je i logično jer je poznato da radnja filma prati mladog Nathana te da se kronološki odvija prije događaja iz prve igre.

Sama snimka trailera jako je loše kvalitete jer očigledno se radi o snimci mobitelom. Stoga, ukoliko si ne želite pokvariti dojam, savjetujemo da pričekate da Sony izbaci službeni trailer visoke kvalitete kojega očekujemo još tijekom ovoga tjedna. Dotad ćemo samo reći da nam se čini kako je Holland obavio solidan posao kao Nathan Drake, a ukoliko se odlučite baciti oko na lošu snimku trailera, moći ćete čuti i Hollandovu verziju Nathanove legendarne uzrečice “Oh, crap!“.