Nakon što smo krajem prošloga tjedna vidjeli kako će mladi holivudski glumac Tom Holland (Spider-Man) izgledati kao legendarni Nathan Drake u holivudskom filmu Uncharted, red je da saznamo kako će izgledati njegova očinska figura i prijatelj Victor “Sully” Sullivan, kojega glumi Mark Wahlberg.

Tako je jučer na svome službenom Instagram profilu poznati glumac objavio kratki video u kojemu na sebi ima bijelu potkošulju i interesantno guste brkove po kojima je Sully iz igre i poznat.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨🏻😢

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Čak i ako šira javnost i pratitelji filmske industrije i glumca Marka Wahlberga nisu ubrali poantu, čitavi gaming svijet odmah je shvatio o čemu se radi. “Don’t ask. Don’t f***ing ask!”, viče Wahlberg u kratkom videu, dajući nam potencijalno prvi uvid u to kako će filmski Sully izgledati i kako će se ponašati.

Na video i potencijalni izgled Sullyja putem twittera je reagirao i poznati novinar, producent i osnivač The Game Awardsa Geoff Keighley, a mnogi su se pridružili u komentiranju.

Mi i dalje nismo sigurni je li inače odlični i zabavni Mark Wahlberg najbolji odabir za filmskog Sullyja, pogotovo nakon katastrofalno loše filmske adaptacije igre Max Payne iz 2008. godine. No svakako treba uzeti u obzir da ključni problem tog konkretnog filma i adaptacije nije bio isključivo u glumcu, već lošem scenariju i lošoj režiji, dok je Wahlberg generalno odličan u manje-više svim ostalim glumačkim pothvatima.

Također, holivudski film Uncharted predstavlja nam mlađeg Nathana Drakea, a ujedno i ne tako starog Sullyja, pa nema potrebe brinuti o tome da je Wahlberg premlad za ulogu, a on i Holland čine se kao idealan par koji će nas definitivno nasmijati. Što vi kažete?