Avantura Little Nightmares ugodno je iznenadila igrače i kritičare kada je izašla krajem travnja prošle godine. Tarsier Studios nam je omogućio da upravljamo djevojčicom Six koja je zaglavila na misterioznom brodu prepunom neobičnih stvorenja koji vam žele zagorčati dan (pojesti vas).

Igra je uz to opisivana kao iskustvo koje vas želi suočiti sa strahovima koje ste imali u djetinjstvu, a budući da odiše nelagodnom atmosferom timu je to lako pošlo za rukom. Nakon osnovne igre nisu bili gotovi s njom, već su se odlučili na pripremanje tri dodatka okupljenih u paket Secrets of the Maw. U svakome od njih isto dijete preuzelo glavnu ulogu, a u trećem i posljednjem koji je dostupan od danas The Runaway Kid se našao u privatnim odajama The Lady.

Ovaj je DLC za Little Nightmares dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a osim što je uključen u Expansion Pass koji se prodaje po cijeni od 9,99 eura, igrači ga mogu kupiti zasebno za 3,99 eura. Tim je naravno pripremio trailer u kojem su prikazali što čeka sve one koji će zakoračiti u ovaj mračan svijet i otkriti što to točno Maw krije, dok će oni koji tek moraju saznati što je sve to informacije pronaći na službenim stranicama.