U zadnje vrijeme samo započinjemo nove serijale na našem YouTube kanalu, a nakon 5 Minuta Više Manje, na red je došao Review in Progress. Kao što i sam naslov govori radi se o recenzijama koje su još uvijek u nastajanju, a služe kako bi vam mogli prenijeti svoje dojmove nakon određenog perioda igranja.

Prvi na redu je BioWareov Anthem, ambiciozni looter shooter s kojim EA želi ugrabiti svoj dio kolača u tom opće popularnom žanru koji posljednjih godina žari i pali gaming svijetom.

U videu saznajte što nam se svidjelo kod Anthema i ono što nije, a u narednim tjednima možete očekivati još recenzija u tijeku drugih igara dok ćete cjelokupne i završne dojmove Anthema moći pročitati u novom broju časopisa Reboot. 

Svakako bi voljeli da nam ostavite svoje dojmove u komentarima, ako vam se video sviđa ostavite like, a ukoliko vam nije po volji slobodno izrazite svoje neslaganje s dislikeom. Također, ukoliko želite još urnebesno dobrog gaming sadržaja, svakako se pretplatite na naš kanal i stisnite zvonce kako bi na vrijeme primili notifikaciju o novom sadržaju.

A sad bacite oko ili dva na Anthem Review in Progress!