Svi se ponekad zaželimo opustiti pred ekranom uz neku igru, a ako vam se vaša trenutna kolekcija čini praznom, rubrika “igre koje izlaze” vam možda može pomoći u potrazi za igrom koja će vam pomoći preživjeti dane ispunjene čudnim vremenskim uvjetima.

Jurassic World Evolution (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 3. srpanj

Naslov u kojemu možete izgraditi svoj vlastiti Jurski park, biti bioinženjer ogromnih i jezivih gmazova i boriti se protiv bježanja dinosaura iz svojih kaveza i ogromnih tropskih oluja je prije nešto od manje mjesec dana došao na tržište u samo digitalnom izdanju. Ekipa koja još uvijek religiozno kupuje naslove u fizičkom obliku od sutra će biti posebno sretna pošto ovaj naslov mogu nabaviti u fizičkom obliku već od sutra.

Developer: Frontier Developments
Izdavač: Frontier Developments, Sold Out Software
Cijena: 55/60 eura

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 5. srpanj

Red Faction: Guerrilla je još davne 2009. redefinirala granice destruktivnog gameplaya s ogromnim otvorenim svijetom, brzim gameplayem i istinskom fizički baziranom destrukcijom. 5. srpnja izlazi Re-Mars-tered edicija ove igre koja će nam ovaj naslov donijeti u punom sjaju današnjih standarda.

Developer: Volition, KAIKO
Izdavač: THQ Nordic
Cijena: 50/60 eura

Mushroom Wars 2 (Switch) – 5. srpanj

Simpatični Mushroom Wars 2 je još 2016. godine izašao na tržište za iOS i tvOS platforme, a kasnije je došao i na PC, PlayStation 4, Xbox One i Android platforme. Kako je Nintendo Switch prirastao mnogima, izbacivanje ove fantastične RTS igre za Nintendo Switch nije bilo ni upitno.

Developer: Zillion Whales
Izdavač: Zillion Whales
Cijena: 18/20 eura

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr (PlayStation 4, Xbox One) – 5. srpanj

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr se već jedno vrijeme igra na PC platformi, a oni koji svoje naslove igraju na konzolama, mogu se okušati u ovom akcijskom RPG-u punom akcije ovoga četvrtka.

Developer: NeocoreGames
Izdavač: Games Workshop, BigBen Interactive, NeocoreGames
Cijena: 60 eura