Tekućem tjednu se polako bliži kraj te vam sa zadovoljstvom možemo zaželjeti dobrodošlicu u ovotjedno izdanje najbolje rubrike na ovim dijelovima interneta – IGRE KOJE IZLAZE!

Proteklog tjedna smo uništavali kriminal u simpatičnom naslovu Crackdown 3, borili se s raznolikim manga likovima u Jump Forceu te šetali postapokaliptičnim svjetovima igara Far Cry: New Dawn i Metro Exodus, a u nastavku možete saznati što nam donosi nadolazeći tjedan!

Yakuza Kiwami (PC) – 19. veljače

Yakuza Kiwami je remake prve igre serijala Yakuza koja je originalno izašla za PlayStation 2 platformu. Nakon što se početkom 2016. godine našla na PlayStation 3 i PlayStation 4 platformama (barem na tržištu Japana), došlo je vrijeme da i vlasnici PC platforme zaigraju ovu fantastičnu igru u svom okruženju uz neograničeni framerate i podršku za 4K rezolucijom.

Razvojni studio: SEGA
Izdavač: SEGA
Cijena: 20 euraAnthem (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 22. veljače

Iako ga pretplatnici servisa Origin Access Premiere igraju već par dana, Anthem će za sve izaći tek 22. veljače. Anthem je nova pridošlica familiji “loot shooter” igara na kojoj marljivo radi razvojni tim BioWare. Ono što Anthem dijeli od ostatka familije su posebna odijela Javelin koja pokraj toga što služe kao igračeva klasa, igračima nude bezobrazno zabavne horizontalne i vertikalne načine kretnji. 

Razvojni studio: BioWare
Izdavač: Electronic Arts
Cijena: 60 euraAragami: Shadow Edition (Nintendo Switch) – 22. veljače

Aragami je stealth igra koja se igra iz trećeg lica te vas stavlja u ulogu živo-mrtvog ubojicu koji ima mogućnost kontroliranja sjena. Igra ima veoma mračnu priču punu krvi i tajni, a sve to kako bi saznali istinitu priču o Aragamiju. Shadow Edition će na Nintendo Switch uz cijelu igru donijeti sav dodatno izbačen sadržaj što znači da vlasnici također dobivaju i Aragami: Nightfall, kampanju koja se odvija prije događaja Aragamija.

Razvojni studio: Lince Works
Izdavač: Merge Games
Cijena: 30 eura