Razvojni tim Spearhead Games je iza sebe imao tri projekta, a posljednji je odlučio proširiti kroz Omensight. Radi se o spiritualnom nastavku na akcijski RPG, Stories: The Parth of Destinies, u kojem su odluke igrača bile veoma važne.

Ovog puta utjelovljujete lika koji se zove Harbinger i kojemu je službeni opis posla “snažan mistični ratnik koji je svjedočio kraju svijeta” te koji mora, uz svoju sposobnost pomicanja vremena unatrag, pokušati to spriječiti. Premisa igre je da stalno proživljavate isti dan u kojem nastojite saznati tko stoji iza umorstva Godless Priestess čija je smrt uvjetovala početak apokalipse.

Omensight zbog toga spaja akcijsku avanturu i RPG elemente, a sve je obavijeno zanimljivom pričom. Osim glavnog junaka ćete sresti brojne druge likove u svojoj avanturi koji će vam pomoći da dođete do bitnih informacija i saznate kako možete spasiti svijet zvan Urralia.

Svi zainteresirani mogu nabaviti Omensight za PC, Xbox One i PlayStation 4, a na sve tri platforme se igra prodaje po cijeni od 13,43 eura do 22. svibnja, nakon čega će se prodavati po punoj cijeni od 16,79 eura. Ispod teksta ćete pronaći trailer koji prikazuje kako sve to izgleda u pokretu, dok ćete sve dodatne informacije naći na službenim stranicama.