U suradnji s PlayStation Hrvatska organizirali smo veliki Reboot Ellie cosplay natječaj, s glavnom nagradom u obliku u potpunosti rasprodanog ekskluzivnog i limitiranog izdanja videoigre The Last of Us Part II Ellie Edition, a natječaj smo i službeno završili sinoć u 23 sata i 59 minuta. 

Od naših natjecatelja tražili smo vlastoručnu izradu Ellie cosplay kostima te da do pet fotografija u kostimu objave na našem Instagram profilu uz hashtag #RebootEllieCosplayContest i obavezno tagiranje profila PlayStation Hrvatska i Reboot.

Natječaj smo tako uz pomoć naših natjecatelja uspješno priveli kraju, a sada sav teret prebacujemo na leđa naših Reboot cosplay sudaca koji će pregledati sve prijave, utvrditi valjanost istih te na kraju – proglasiti pobjednika i odabrati dva pratitelja ili pratiteljice za drugo i treće mjesto.

Reboot Ellie cosplay natječaj trajao je od 15. lipnja do 01. srpnja 2020. godine, a tri pobjednička cosplaya proglasit ćemo ove nedjelje, 5. srpnja! Ovim putem pozivamo vas da posjetite naš Instagram profil i da pod tabom “označeni” pogledate sve fotografije i sav trud koji su naši natjecatelji uložili u izradu svojih kostima, te da im pružite podršku u komentarima!