UPDATE, 02. SRPNJA:

Prijave za Reboot Ellie cosplay natječaj završile su 1. srpnja 2020. godine u 23:59h. 

Pozivamo vas da posjetite Reboot Instagram profil, te da pod tabom “Označeni” pogledate sve prijavljene cosplay kostime, a sav uloženi trud naših natjecatelja možete nagraditi likeovima i komentarima. 

ORIGINALNA VIJEST:

PlayStation Hrvatska i Reboot najavljuju veliki Reboot Ellie cosplay natječaj u kojem najbolji Ellie cosplay nagrađujemo ekskluzivnim i limitiranim paketom The Last of Us Part II Ellie Edition koji je u potpunosti rasprodan.                                                      

Petak 19. lipnja obilježit će službeni izlazak nastavka Naughty Dogove uspješnice iz 2013. godine – The Last of Us Part II, a tom prigodom za vas smo pripremili natječaj u kojem tražimo da nam pokažete vašu maštu, kreativnost i originalnost izradom Ellie cosplay kostima! PlayStation Hrvatska i Reboot nagradit će najkreativnije natjecatelje s tri primjerka videoigre The Last of Us Part II i specijaliziranim merchom

TLOU2

Prva nagrada je limitirani The Last of Us Part II Ellie Edition paket!

Što tražimo od natjecatelja?

Obožavaš svijet The Last of Usa, kreativna si osoba koja voli izrađivati stvari rukama i želiš se okušati u izradi Ellienog cosplay kostima? Ako je tvoj odgovor na ova pitanja potvrdan, slobodno se posluži službenim vodičem The Last of Us Part II Ellie Cosplay Guide i barem nakratko postani glavna junakinja igre koja je osvojila srca igrača diljem svijeta! Službeni vodič može ti poslužiti kao pomoć za detalje, ali nije nužno da ga u potpunosti koristiš jer ćemo posebnu pažnju posvetiti jedinstvenosti kostima.

Klikni na fotku i preuzmi The Last of Us Part II Ellie Cosplay Guide

Kako se prijaviti?

Vlastoručno izradi svoj Ellie cosplay kostim, fotografiraj se u njemu i potom maksimalno 5 fotografija objavi na svom Instagram profilu uz hashtag #RebootEllieCosplayContest te uz obavezne tagove na profile Reboot (rebootmag) i Sony PlayStation Hrvatska (playstationhr).

Prijave za Reboot Ellie cosplay natječaj otvorene su od 15. lipnja do 01. srpnja 2020. godine u 23.59 sati, nakon čega će naša stručna komisija sastavljena od članova Reboot cosplay tima izabrati najbolje i najkreativnije kostime te ćemo pobjednička tri objaviti 05. srpnja na web stranici REBOOT.HR.

Pokaži nam svoj Ellie cosplay!

Bogat fond nagrada

U suradnji s PlayStation Hrvatska pripremili smo bogat fond nagrada za naše najmaštovitije natjecatelje, ukupne vrijednosti od skoro 2.800,00kn:

1. mjesto – The Last of Us Part II Ellie Edition
2. mjesto – The Last of Us Part II Special Edition + Merch
3. mjesto – The Last of Us Part II Standard Edition (Digital) + Merch

Glavna nagrada je limitirani paket The Last of Us Part II Ellie Edition koji uključuje: Steelbook s videoigrom The Last of Us Part II, Ellienu statuu, Ellien ruksak, knjižicu s ilustracijama, ilustraciju i pismo, logo zakrpu, Ellienu narukvicu, šest pribadača, pet naljepnica, vinil ploču s originalnim soundtrackom te digitalan sadržaj u obliku dinamičke teme za PlayStation 4, šest PSN avatara, digitalnu verziju soundtracka i digitalnu knjižicu s ilustracijama, a uključeni su i in-game bonusi za prednarudžbu u obliku nadogradnje za Ellien pištolj i Crafting Training Manual za buduće nadogradnje.

Pravila

Detaljna pravila velikog Reboot Ellie cosplay natječaja pronađite na poveznici.