Bungie je službeno najavio nove ekspanzije za svoju MMO pucačinu Destiny 2, pa će nam tako prva ekspanzija, punim imenom Destiny 2: Beyond Light stići već 22. rujna. Da ne bismo pomislili da je ta ekspanzija i zadnja za ovu igru, iz Bungieja su odmah najavili i ekspanzije The Witch Queen koja će izaći u 2021. godini te Lightfall koju planiraju izbaciti na tržište negdje u 2022. godini.

Dakle, ovoga rujna zaigrat ćemo ekspanziju Beyond Light koja će nas odvesti na Jupiterov smrznuti mjesec Europu gdje ćemo se susresti s lidericom Fallena – Eramis, a ekspanzija će nas upoznati i s novim misterioznim tipom elemental damagea nazvanog Stasis koji će igračima biti na raspolaganju putem novih podklasa.

Destiny 2 dosad je obogaćen s četiri velike ekspanzije, Curse of Osiris koji nas je u prvoj sezoni odveo na planet Merkur i upoznao s likom Osirisom. Nakon toga smo sredinom 2018. godine dobili ekspanziju Warmind s kojom se mapa proširila na planet Mars i novo područje Hellas Basin, a trećom ekspanzijom Forsaken započeo je Year 2 te je i sama igra doživjela je i brojne nove promjene, prvenstveno što se tiče gameplay segmenta. No, unatoč tome, Activision je kasnije kazao da ekspanzija nije ispunila njihova komercijalna očekivanja. Krajem prošle godine stigla je i ekspanzija Shadowkeep koja nas je vratila na Mjesec, a obilježio ju je i istovremeni prelazak na free to play model.

Svi dodatni detalji o nadolazećoj ekspanziji dostupni su i na službenoj stranici.