Prije malo manje od mjesec dana su igrači po prvi put dobili priliku zaigrati World War Z, novu kooperativnu pucačinu s pogledom iz trećeg lica koja je napravljena po uzoru na blockbuster film istog imena. Razvojnom timu Saber Interactive trebalo je samo tjedan dana da dođu do impresivne brojke od milijun prodanih primjeraka, a sada su objavili kako su u manje od 30 dana gotovo udvostručili taj broj.

Kako bi proslavili uspjeh razvojni tim i izdavač Focus Home Interactive pripremili su novi trailer i usput podsjetili igrače da uskoro stiže prva velika nadogradnja. Ona će biti besplatna za sve vlasnike igre i među ostalim ubacit će sljedeće stvari: nova misija koju ćete odraditi na mapi Tokyo, nova ubojita varijanta zombija, nova težina sa šest lubanja, tjedni izazovi i novi kozmetički dodaci, survival mod temeljen na nadolazećim valovima hodajućih mrtvaca, privatni lobiji, mogućnost mijenjanja klasa za vrijeme PvPvZ mečeva, te dodatne grafičke opcije za PC verziju igre.

Ako vam treba podsjetnik, zombiji u ovoj igri razlikuju se od ostatka konkurencije jer je tim pripremio nešto što su nazvali Swarm Engine. Zbog toga su zombiji izuzetno agresivni, krvožedni i brzi, što znači da morate biti mnogo oprezniji. Tim je pripremio šest klasa, cijeli arsenal oružja i nekoliko modova raštrkanih na poznatim svjetskim lokacijama.

World War Z možete nabaviti za PC ekskluzivno putem Epic Games Storea, te za PlayStation 4 i Xbox One. Na sve tri platforme prodaje se za 35 eura, dok PC verziju trenutno možete nabaviti za 14 eura manje u sklopu rasprodaje u Epicovoj trgovini. Sve ostale informacije o igri pronaći ćete ovdje.