World War Z, kooperativna pucačina iz trećeg lica u kojoj ubijate veoma agresivne zombije, izašla je prije tjedan dana. Danas su izdavač Focus Home Interactive i razvojni tim Saber Interactive objavili da je to bilo dovoljno vremena da premaše milijun prodanih primjeraka na sve tri platforme za koje se igra prodaje.

“Saber je izuzetno uzbuđen zbog uspjeha igre na svim platformama. Na PC-u konkretno smo ostvarili mnogo bolje rezultate od očekivanih radi podrške koju smo dobili od Epic Games Storea. Gledajući unaprijed, nastavljamo s radom na proširivanju igre i zajednice s novim poboljšanjima, stabilnosti i novim sadržajima koji će započeti s posebnom misijom za epizodu Tokyo”, rekao je predsjednik Saber Interactivea Matthew Karch.

Igru možete nabaviti za PC, PlayStation 4 i Xbox One, posjetiti poznate svjetske metropole, baviti se pričom i surađivati ili uskočiti u kompetitivni PvPvZ mod. World War Z se na sve tri platforme prodaje za 35 eura, a ako vam prije kupovine treba više informacija možete vidjeti što su rekli kritičari ili posjetiti službene stranice.