Saber Interactive i Focus Home Interactive su nam u više navrata pričali o kooperativnoj pucačini iz trećeg lica imena World War Z. Radi se o igri koja je preuzela priču i mnogo agresivnije od uobičajenih zombija iz istoimenog filma koji je izašao 2013. godine, a od sada je svi zainteresirani igrači mogu zaigrati.

Razvojni tim je pripremio poseban engine koji su nazvali Swarm, zbog kojeg ćete cijelo vrijeme biti suočeni s velikom količinom prilično brzih hodajućih (trčećih) mrtvaca. Čeka vas šest različitih klasa i za svaku situaciju morate biti dobro pripremljeni, jer vam šanse za preživljavanje nisu baš neke. Osim kooperativnog moda za četiri igrača koji vas vodi kroz kampanju u kojoj ćete posjetiti neke poznate svjetske lokacije, možete se nadmetati u PvPvZ modu (Players vs. Players. vs Zombies).

World War Z je dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a na sve tri platforme se prodaje po cijeni od 35 eura. Verziju za računala možete nabaviti samo putem Epic Games Storea, dok ćete one za konzole pronaći u odgovarajućim trgovinama. Kao proslavu izlaska, izdavač i razvojni tim su pripremili još jedan trailer, a sve druge informacije možete proučiti ovdje.