Dosta vam je napucavanja s tenkovima, brodovima i avionima, no i dalje želite ostati vjerni Wargamingu? Ne morate više brinuti jer Wargaming Alliance – izdavački ogranak poznatog bjeloruskog studija – najavio je kako nam u suradnji s našim susjedima – razvojnim studijom Mad Head Games donosi novi IP naziva Pagan Online.

Ukratko, Pagan Online je top-down multiplayer akcijski RPG inspiriran Blizzardovim Diablom, no s nekoliko vlastitih noviteta. Iako igra obećava klasične elemente koji su standardni za taj žanr poput dungeona, brze borbe i puno loota, u istom trenutku želi modernizirati borbu u ovom žanru igara.

Iako nemamo puno detalja, Wargaming je potvrdio kako će Pagan Online imati sustav borbe sličan žanru MOBA, bez žrtvovanja akcije na koju su igrači navikli u akcijskim RPG-ovima i kao takav želi se nametnuti kao konkurencija u oba žanra. Priča same igre smještena je u predkršćanski svijet u kojem je oslobođen božji gnjev.

Razvojni studio zadužen za Pagan Online dolazi iz susjedne nam Srbije, a radi se o Mad Head Gamesu koje ste često mogli vidjeti na našem sajmu Reboot Infogamer. Ekipa iz Mad Heada obećava raznolike okoliše, mnogobrojne modove igre i podesivu razinu težine. Igra će imati poduži singleplayer mod koji će se nadograđivati naknadno putem novih epizoda i ekspanzija.

Igra bi trebala izaći nekad u 2019. za PC, no možete se predbilježiti za isprobavanje igre na službenoj stranici.

U nastavku možete pogledati najavni trailer za igru: